PAUKOOL

Hier vind u onze RDW goedgekeurde PAUKOOL balansvoertuigen, deze worden in Wijchen gebouwd en brengen wij onder diverse labels op de markt. Zie de diverse afbeeldingen.

WE SHIP PARTS WORLDWIDE, HAVE ALMOST EVERYTHING IN STOCK.      ALSO AVAILABLE A FEW DEMO VEHICLES.

Erg handzaam, slechts 18 kilo, range tot 30 km. De betaalbare oplossing voor uw personal transporter, voor slechts € 1690,00 (incl. 21% BTW).

Enkele demonstratie voertuigen worden af en toe verkocht,     € 799,00 incl BTW  (Een beperkt aantal beschikbaar)

There are sometimes demo vehicles comming up for sale for a special price.   € 799,00  incl EEC and UK postage. 

Here you see our range of approved balance vehicles wich we can supply under every label you wish, see pictures. For info mail us through our contactpage.

MOGELIJKHEDEN PAUKOOL

Deze vriendelijk ogende Paukool is eenvoudig in gebruik, maar ook eenvoudig mee te nemen. Door zijn kleine handelbare afmetingen en een gewicht van nog geen 20 kilo, kunt u deze in uw auto meenemen, maar ook in trein, metro, bus etc. Vertegenwoordigers kunnen bijvoorbeeld hun auto in een parkeergarage laten staan en vandaar met de Paukool verder. Maar ook voor de gebruikers van elektrische auto’s, zij kunnen hun auto in een P-garage bij een oplaadpunt laten, of op een andere lokatie voor oplaadmogelijkheden en vandaar verder met de Paukool. Ideaal voor allerhande soorten van gebruik; winkelcentra, ziekenhuizen, logistic centers… noem maar op.

 

 

SPECIFICATIES

– Mede afhankelijk van de omstandigheden goed tot 30 km en de max. snelheid bedraagt 15 km/u.
– Klimmen kan tot 20°.
– Leverbaar in 5 kleuren in 2 uitvoeringen, Standaard en Tech look.
– Uiterst milieuvriendelijk.